Gastenboek

Goede ervaring met Edgar Lerk als blaasinstrumentenman?

Laat op deze pagina een reactie achter!

P1010744P1010001

4 gedachten over “Gastenboek

 1. Mijn MarkVI altsaxofoon uit 1958 had een onderhoudsbeurt nodig en via Google kwam ik terecht bij Edgar Lerk van Happy Woodwinds. Hij heeft de nodige polsters vervangen, kleppen afgesteld, waardoor alles weer goed sloot, de sax schoongemaakt en gesmeerd. Het geheel nagekeken en wat onderdelen vervangen. De toeter speelt nu weer als nieuw. Dit alles tegen een redelijke prijs. Bedankt, Edgar. Goed gedaan!

 2. Nadat ik door toeval een heel oude altklarinet in handen kreeg, ben ik heel lang bezig geweest om iemand te vinden, die mij niet uitlachte als ik om een restauratie vroeg. Via Google vond ik ‘Happy Woodwinds’.
  Van begin af aan was het contact heel plezierig. Edgar dacht echt mee. Uiteindelijk besloot ik om het instrument naar hem te sturen. Hij hield me steeds op de hoogte van de vorderingen en de toestand van de altklarinet dmv foto’s en uitleg. Zelfs de eerste tonen heeft hij opgenomen en toegestuurd.
  Toch was het een enorme verrassing om het resultaat in het echt te zien. De alt was herboren. Alle oude leren polsters waren vervangen door nieuwe leren polsters, die hij zelf moest aanpassen, omdat deze soort niet meer te koop was. Het oude gebarsten droge hout was vakkundig gerestaureerd en in een oliebad behandeld. Het nikkel was helemaal gepolijst en er was geen krasje meer op te zien. Het geweldigste was het geluid. Voor de restauratie kon je er met heel veel moeite een paar lage tonen uit krijgen. Nu speel je met gemak over alle registers. Super. Misschien is het enthousiasme van Edgar nog wel het mooiste. Er is maar een nadeel; het is ver reizen om van mij bij ‘Happy Woodwinds’ te komen. Het is echter wel de moeite waard.

 3. Prima beurt voor mijn altsax (Selmer Mark VI) voor een redelijke prijs. Geen klepperende kleppen meer en hoog en laag spreken weer goed aan. Aanrader!

 4. ben heel blij met mij sopraan saxofoon. Speelt fantastisch.
  Het fijne was ook dat de prijs zo meeviel. Ben zeer tevreden.
  Kan ik iedereen aaanraden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *